The owner of a ranch in one of the more rugged parts of the hill country asked us to create an outdoor pavilion that would provide his family a place to better appreciate the beauty of a spring-fed riparian landscape that he had spent several years restoring. Nestled into an existing grove of trees, we created an outdoor living and entertainment area that was shaded by a large, hovering roof. A cantilevered skywalk extends over the creek itself, providing unparalleled views of the sparkling waters as they make their way towards the Nueces River. We also provided ideas on how the renovation of the neighboring ranch house could better harmonize with the new pavilion.

 

“Building something special in a remote location, with challenging site conditions can be very difficult.  HiWorks came into our project and saved the day.”

-Richard Brown, Ranch Owner